Povinné informovanie

Názov subjektu:

MUZIKER, a.s.

IČO:

35840773

Adresa:

Drieňová 1H, 821 01 Bratislava - mestská časť Ružinov

Číslo osvedčenia:

Osobnyudaj.sk-2018-7241

Certifikát platný do:

23.06.2025

Výmaz osobných údajov

Vážime si vaše právo na ochranu osobných údajov a poskytujeme vám možnosť požiadať o vymazanie akýchkoľvek údajov, ktoré sme o vás zaznamenali. Ak si prajete vymazať svoje údaje z našich databáz, postupujte podľa nižšie uvedeného návodu:

Krok 1: Identifikácia údajov

  • Uveďte presné osobné údaje, ktoré chcete z našich systémov vymazať. To môže zahŕňať vaše meno, e-mailovú adresu, telefónne číslo alebo iné identifikačné informácie, ktoré ste nám poskytli.

Krok 2: Podanie žiadosti

  • Žiadosť o vymazanie údajov zašlite písomne na e-mailovú adresu pravne@osobnyudaj.sk, alebo poštovú adresu Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, Slovenská republika. Využiť môžete aj tiketovací systém, ktorý nájdete v spodnej časti tejto stránky. Uistite sa, že vaša žiadosť obsahuje všetky potrebné identifikačné informácie a je jasne formulovaná.

Krok 3: Overenie identity

  • Aby sme ochránili vaše údaje a zabránili neoprávnenému prístupu, môžeme vyžadovať dodatočné overenie vašej identity pred spracovaním vašej žiadosti. Toto môže zahŕňať telefónne overenie alebo poskytnutie kópie identifikačného dokumentu.

Krok 4: Spracovanie vašej žiadosti

  • Po prijatí a overení vašej žiadosti bezodkladne vymažeme Vaše osobné údaje a to v súlade s lehotami podľa GDPR, najneskôr do 30 dní.   Informujeme vás o dokončení procesu vymazania.

Krok 5: Právo na odvolanie

  • Ak si myslíte, že vaše údaje neboli správne spracované alebo vymazané, máte právo podať sťažnosť u nášho DPO (Data Protection Officer).

Kontaktné údaje pre žiadosti o vymazanie údajov:

  • E-mail: pravne@osobnyudaj.sk
  • Poštová adresa:  Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, Slovenská republika.

Zabezpečujeme, že každá žiadosť o stiahnutie súhlasu, odvolanie, zrušenie, odmietnutie, ukončenie alebo vznesenie námietky voči spracovaniu osobných údajov je okamžite vybavená. Po takejto požiadavke okamžite prestane zber údajov o používateľovi a všetky predtým zozbierané údaje o používateľovi budú vymazané podľa požiadaviek. Táto politika zaručuje ochranu vašich práv na súkromie a je v súlade s platnými predpismi o ochrane údajov. 

Sme tu, aby sme vám pomohli s akýmikoľvek otázkami alebo obavami týkajúcimi sa spracovania vašich osobných údajov. Neváhajte sa na nás obrátiť s vašimi otázkami.

Podanie podnetu

Potrebujete riešiť bezpečnostný incident alebo iný problém? Pošlite nám správu a my to budeme promptne riešiť.

Napíšte nám správu

Osobnyudaj.sk, s.r.o.

Námestie osloboditeľov 3/A, 040 01 Košice