Povinné informovanie

Názov subjektu:

MAXIN’S People Slovakia, s. r. o.

IČO:

50657160

Adresa:

Bajkalská 22, 821 09 Bratislava - mestská časť Ružinov

Číslo osvedčenia:

Osobnyudaj.sk-2023-27873

Certifikát platný do:

23.06.2025

Súhlas so spracúvaním osobných údajov - Registrácia do evidencie uchádzačov o zamestnanie

Dotknutá osoba zaškrtnutím políčka a odoslaním osobných údajov prostredníctvom registračného formulára udeľuje súhlas so spracúvaním osobných údajov v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenia EP a Rady EÚ č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov, ďalej len „Nariadenie GDPR“) skupine MAXIN’S (Spoloční prevádzkovatelia v zmysle čl. 26 Nariadenie GDPR: MAXIN’S People Slovakia, s. r. o. - IČO: 50657160, MAXIN’S Quality Services, s. r. o. - IČO: 50717731, MAXIN’S Outsourcing Solutions, s. r. o. - IČO: 47145943) za účelom registrácie do evidencie uchádzačov o zamestnanie s možnosťou získavať informácie o voľných pracovných príležitostiach vedúcich k samotnému sprostredkovaniu vhodného zamestnania.

Rozsah osobných údajov, ktorý môže byť spracúvaný prostrednítvom registračného formulára po dobrovoľnom poskytnutí dotknutou osobou: titul, meno a priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, pohlavie, štátna príslušnosť, štátne občianstvo, adresa trvalého pobytu alebo adresa prechodného pobytu, korešpondenčná adresa, telefónne číslo, e-mail, podobizeň (fotografia), dosiahnuté vzdelanie a predošlé pracovné skúsenosti, osobné údaje spracúvané na potvrdeniach, osvedčenia o absolvovaných skúškach a vzdelávacích aktivitách, údaje o bankovom účte fyzickej osoby, rodinný stav, kontakt na blízku osobu v prípade núdze,  číslo dokladu totožnosti a cestovného dokladu, číslo víza, číslo pracovného povolenia a prípadne iné dobrovoľne poskytnuté osobné údaje

Osobné údaje dotknutej osoby budú skupinou MAXIN’S uchovávané a spracúvané po dobu 3 rokov od udelenia tohto súhlasu. Pred uplynutím tejto doby bude dotknutá osoba opätovne vyzvaná na obnovenie alebo odvolanie udeleného súhlasu. Pokiaľ dotknutá osoba svoj súhlas znovu neudelí, po uplynutí tejto doby budú osobné údaje vymazané s výnimkou tých, ktorých uchovávanie ukladá skupine MAXIN’S zákon.

Poskytnutie osobných údajov, ako aj udelenie tohto súhlasu dotknutou osobou je dobrovoľné. Dotknutá osoba môže súhlas kedykoľvek odvolať doručením písomného/elektronického odvolania súhlasu skupine MAXIN’S. Odvolanie súhlasu je účinné dňom jeho doručenia. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania vychádzajúceho zo súhlasu pred jeho odvolaním.

Na základe písomnej žiadosti má dotknutá osoba okrem práva odvolať súhlas aj:

a) právo požadovať od spoločnosti potvrdenie o tom, či spoločnosť spracúva osobné údaje dotknutej osoby, právo na prístup k osobným údajom týkajúcim sa dotknutej osoby,

b) právo na opravu alebo vymazanie alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov,

c) práva na prenosnosť osobných údajov, teda právo získať osobné údaje, ktoré sa jej týkajú a ktoré poskytla spoločnosti, v štruktúrovanom, bežne používanom a strojovo čitateľnom formáte a má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi bez toho, aby jej v tom spoločnosť bránila,

d) právo podať sťažnosť dozornému orgánu, najmä v členskom štáte svojho obvyklého pobytu, mieste výkonu práce alebo v mieste údajného porušenia, ak sa domnieva, že spracúvanie osobných údajov, ktoré sa jej týka, je v rozpore so Všeobecným nariadením o ochrane osobných údajov; dozorným orgánom na území Slovenskej republiky je: Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, so sídlom Hraničná 12, 820 07 Bratislava.

Právnym základom spracúvania osobných údajov je tento súhlas a kategóriou ich príjemcov sú potenciálni budúci zamestnávatelia dotknutej osoby, o ktorých bude dotknutá osoba vždy informovaná zo strany skupiny MAXIN’S pred prvou spracovateľskou operáciou (pred samotným poskytnutím) za účelom sprostredkovania pracovnej príležitosti v zmysle čl. 13 všeobecného nariadenia o ochrane údajov.

Dotknutá osoba poskytnutím osobných údajov vyhlasuje, že osobné údaje sú pravdivé, aktuálne a boli poskytnuté slobodne, bez nátlaku a súhlasí s ich využitím na vyššie vymedzené účely.

Dotknutá osoba poskytnutím osobných údajov taktiež vyhlasuje, že pred vykonaním samotnej registrácie do evidencie uchádzačov o zamestnanie sa dôkladne oboznámila a bola informovaná o ochrane osobných údajov a jej právach ako dotknutej osoby. Informácie o spracúvaní osobných údajov dotknutá osoba môže nájsť aj na webovom sídle v sekcii „Ochrana osobných údajov“ alebo priamo v sídle a na pracoviskách skupiny MAXIN’S.

Podanie podnetu

Potrebujete riešiť bezpečnostný incident alebo iný problém? Pošlite nám správu a my to budeme promptne riešiť.

Napíšte nám správu

Osobnyudaj.sk, s.r.o.

Námestie osloboditeľov 3/A, 040 01 Košice